Türk Modası - Türk Modası ve Tekstil Hakkında Her Şey
Türk Modası İnternet Üzerindeki En Büyük Moda ve Tekstil Sitesi!

Türk Modası

Moda Tasarımcıları

Resmi Giysi

Dış Giyim

Kotlar

Triko

Deri Giyim

Mayo

Spor Giyim

Bayan Modası

Gelinlik Modelleri

Abiyeler

Butikler

Bayan İç Giyim

Hamile kıyafetleri

Tesettür Giyim

Erkek Modası

Mezuniyet Takımları

Erkek İç Giyim

Gömlek

Kravatlar

Düğün Takım Elbiseleri

Gündelik Kıyafetler

Çocuk Modası

Bebek Modası

Ayakkabılar

Moda Aksesuarları

Çantalar

Kemerler

Şapkalar

Cüzdanlar

Atkılar

Eldivenler

Çoraplar

Ev Tekstili

Perdeler

Yatak Örtüleri

Yatak Çarşafları

Havlular

Masa Örtüleri

Bornozlar

Battaniyeler

Döşemelik Kumaşlar

Minderler

Pijamalar

Halılar

Tekstil Malzemeleri

İplikler

Kumaşlar

Düğmeler

Tekstil Etiketler

Pamuk

Tekstil Kimyasalları

Deri İmalatı

Tekstil Boyama

Nakış

Fermuarlar

Yün

Tekstil Ambalaj

İpek

Kadife

İş Kıyafetleri

Tekstil Makinaları

Moda Mağazaları

Ulusal Kıyafetler

Moda Dergileri

Tekstil Baskı

Moda Fotoğrafçılığı

Parfümler

Otomotiv Tekstili

Takı

Moda Modelleri

Tekstil Hizmetleri

Online Moda Mağazaları

Düğünler

Parti Kostümler

Medikal Ürünler ve Giyim

YASMİN SPOR | YASMİN TEKSTIL YASMİN SPOR | YASMİN TEKSTIL

YASMİN SPOR | YASMİN TEKSTIL

Spor Giyim
YASMİN SPOR | YASMİN TEKSTIL
Defterdar Mah. Otakçılar Cad. No: 60 Eyüp, 34050 İstanbul, Türkiye
Tel.: +90 212 613 38 18
Faks: +90 212 674 11 46
Web Sitesi: www.yasminsports.com

Yasmin Sports Türkiye ekibi olarak 10 Seneyi aşkın bir süredir dağ bisikleti yarışlarından ve dünyanın birçok bölgesinde bisiklet sporu ile edindiğimiz tecrübe ile Yasmin Sports firmasını kurarak ABD'nin en köklü bisiklet firmalarından Marin Bikes'ın distribütörlüğü ile bisiklet sektörüne 2008 ylında ilk adımımızı atmış bulunmaktayız.

2009 Senesinde distribütörlüklerimize eklenen yeni marka, efsanevi Whisper Plus modelinin yaratıcısı olan Ispanyol Catlike markası olmuştur. Uluslararası MTB ve yol bisikleti yarışlarını takip eden sporseverlerin yakından tanıdığı bir marka olan Catlike, Julien Absalon, Carlos sastre gibi birçok Olimpiyat ve Dünya şampiyonlarının tercih ettikleri geniş bir ürün gamına sahip olan Catlike, bisiklet dünyasının en popüler kask ve gözlüklerini üreten yenilikçi ve en son teknoloji ile üretilmiş ürünleri sunan bir markadır.

Tüm dünyada yeni bir trend olan elektrikli bisiklet, A.B.D.'nin en önemli üreticilerinden Currie Technologies firması ile yapılan distribütörlük anlaşmasını takiben 2010 senesinde ürünlerimize dahil edilmiştir. Elektrikli bisiklet ve scooter'lar sayesinde kullanıcılar ister hiç güç harcamadan, ister sadece % 50 oranında güç sarfederek ulaşımlarını sağlayabilecekler ve aynı zamanda spor yapma olanağına kavuşacaklardır.

2012 Senesi bizler için çok önemli 2 bisiklet markasını ürün gamımıza eklediğimiz bir sene olduğu çok heyecan verici. İlk yeni marka, Avrupa'nın önemli markalarından Kellys Bike, ikinci marka ise dünyanın en köklü bisiklet üreticisi olan efsanevi Peugeot. Her iki marka da muhteşem tasarımları ile Yasmin Sports farkı ile ürün listemize eklenmişlerdir.

Aynı zamanda, 2012 senesi,"K-Rock" katlanır bisikletlerin Türk bisiklet severlere sunulacağı sene olacak. Pratik bir şekilde katlanabilen göz alıcı katlanır bisiklet modelleri, şehir ulaşımında bisiklet kullanan veya teknesinde bir bisiklet bulundurmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçim olacaktır.

Eşsiz güzellik ve kalitede Almanya'da üretilen Cube bisiklet markası 2013 senesinde ithal edilmeye başlanmıştır. Dünyanın en ünlü markaları arasında gösterilen Cube Bikes, dağ bisikletlerinden, yol ve çocuk bisikletlerine uzanan çok geniş bir ürün gamına sahip olmaktadır.

Amacımız, dünyanın en kaliteli ve yenilikçi bisiklet markalarından Cube Bikes, Marin Bikes, Peugeot, Kellys, Catlike, K-Rock ve Currie Technologies bisiklet ürünlerini, tüm spor ve bisiklet tutkunlarına en iyi şekilde tanıtmak ve spor yaparken aldığımız keyfi tüm sporseverlere yaşatmaktır.


YASMİN SPOR | YASMİN TEKSTIL Videos
CUBE Hybrid Series - YASMIN SPORTSWEAR | YASMIN TEXTILE
CUBE Hybrid Series


YASMIN SPORTSWEAR | YASMIN TEXTILE
0 Moda Koleksiyonları YASMIN SPORTSWEAR | YASMIN TEXTILE

Copyright Turkish Fashion.net 2008-2024. Her hakkı saklıdır

Dil seç: English  Türkçe  Deutsch  Русский  Français  Español  Български  Polski  Svenska  Nederlands  Suomi  Dansk  Українська  Česky  Magyar  Hrvatski  Српски   Iletişim