Türk Modası - Türk Modası ve Tekstil Hakkında Her Şey
Türk Modası İnternet Üzerindeki En Büyük Moda ve Tekstil Sitesi!

Türk Modası

Moda Tasarımcıları

Resmi Giysi

Dış Giyim

Kotlar

Triko

Deri Giyim

Mayo

Spor Giyim

Bayan Modası

Gelinlik Modelleri

Abiyeler

Butikler

Bayan İç Giyim

Hamile kıyafetleri

Tesettür Giyim

Erkek Modası

Mezuniyet Takımları

Erkek İç Giyim

Gömlek

Kravatlar

Düğün Takım Elbiseleri

Gündelik Kıyafetler

Çocuk Modası

Bebek Modası

Ayakkabılar

Moda Aksesuarları

Çantalar

Kemerler

Şapkalar

Cüzdanlar

Atkılar

Eldivenler

Çoraplar

Ev Tekstili

Perdeler

Yatak Örtüleri

Yatak Çarşafları

Havlular

Masa Örtüleri

Bornozlar

Battaniyeler

Döşemelik Kumaşlar

Minderler

Pijamalar

Halılar

Tekstil Malzemeleri

İplikler

Kumaşlar

Düğmeler

Tekstil Etiketler

Pamuk

Tekstil Kimyasalları

Deri İmalatı

Tekstil Boyama

Nakış

Fermuarlar

Yün

Tekstil Ambalaj

İpek

Kadife

İş Kıyafetleri

Tekstil Makinaları

Moda Mağazaları

Ulusal Kıyafetler

Moda Dergileri

Tekstil Baskı

Moda Fotoğrafçılığı

Parfümler

Otomotiv Tekstili

Takı

Moda Modelleri

Tekstil Hizmetleri

Online Moda Mağazaları

Düğünler

Parti Kostümler

Medikal Ürünler ve Giyim

  • ATILGAN TEXTILE ORME LTD.
    ATILGAN TEXTILE ORME LTD.

    Triko

  • ATILGAN TEXTILE ORME LTD.
    ATILGAN TEXTILE ORME LTD.

    Triko

Atılgan Tekstil Atılgan Tekstil

Atılgan Tekstil

Triko
Atılgan Tekstil
İsmetpaşa Caddesi No:49 Atılgan İş Merkezi ANTALYA
Tel.: +90 (242) 243 33 00 (PBX)
Faks: +90 (242) 242 04 68
E-posta: atilgan@atilgantextile.com
Web Sitesi: www.atilgantextile.com

1980 yılında faaliyetlerine başlayan Atılgan, ilk işine Safir iç çamaşırlarının bölge bayiliğini (distribütörlüğünü) alarak başladı. Bölge olarak; Burdur, Isparta, Afyon, Muğla, Denizli ve Antalya il ve ilçelerinin tek yetkili satıcılığını yaptık. Atılgan firması olarak, 1981 yılından bu güne kadar, bölgemizde bayisi olduğumuz; Dagi, Eros, Moyra, Çift Kaplan, Penti, Baha, Şahnur, Gülistan, Batista, Pierre Cardin, Nurteks, Çelebi, Sementa ,Marlyn, İdil Bebe, Zeyland, Bombolino, Baby Center, Saks, Mısırlı, Aytuğ, Axa, Nelson, Pink Line, Men Mayo, Diba, Yumese, Çizgi Triko gibi firmaların ürünlerini en iyi şekilde temsil ettiğimizin inancındayız.

Fiyat, kalite, güven ve lojistik hizmetini en iyi şekilde tüketicimize sağlıyoruz. En uç noktalara kadar 24 saat hizmet vermekteyiz. Firmamız adına bölgemizde aktif pazarlama ve satış teşkilatımız görev yapmaktadır.

1991 yılında Atılgan İthalat İhracat Limited Şirketini faaliyete geçirdik. Türkiye’de ilklere imza atan bu firma, İspanya’nın Paduana ve Fetexa firmalarının Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. Aynı zamanda firmamız Uzak Doğu’dan ithalat yapıyor. 2001 yılında ise, Atılgan Tekstil Limited Şirketini kurduk. Atılgan Toptan Tuhafiye bünyesinde bulunan ev tekstil ürünleri toptan satış ve pazarlama birimine bağımsız bir kimlik kazandıran bu şirketimiz, halen Özdilek ve Soley Havlu gibi ev tekstili firmalarının bölge bayii olarak hizmet veriyor.

30 yıla uzanan saygın ticari geçmişimizle müşterilerimizegüven ve dürüstlük ilkelerimizle dvamlı ve kaliteli ürün sunuyoruz. Eğitimli iş kadromuzla sektördeki yenilikleri takip ediyoruz, müşterilerimizin bütün sorunlarına ve önerilerine ilgi gösteriyoruz, nihayi tüketiciye önem veriyoruz, tüm bunların yanında fiyat istikrarımızıda koruyoruz. Tüm bu değerlerimiz ve kriterlerimiz başarıyı yakalamamıza ve sürdürmemize etki ediyor. Bilgi ve beceri birikimlerimizle alt yapısı ve tüm donanımları tamamlanmış 50’ye yakın seçkin personelimiz, 25-30 adet servis aracımızla bölgemizde en iyi hizmeti kusursuz olark sunmak için çalışıyor. “Atılgan” hizmette ve üründe kalitetyi temsil ediyor. Kısacası müşterilerimizi bir Atılgan ailesi gibi kabul ederek, güçlü ve güvenilir bir ortamda hizmet sunuyoruz.

Atılgan toptan olarak; sektörümüzde doğruluk, dürüstlük ve prensipli çalışmamız ile elde ettiğimiz haklı yerimizi, kaliteli ve yeniliklere sürekli açık bakış açımız ile bir adım daha öteye götürmek istedik ve ticari faaliyetlerimizi Ödül markasıyla Taçlandırdık.

Ödül markamızla orta ve üst guruba hitap etmeyi hedefliyoruz. Ürün gamımızda iç giyimde basic guruplar, bay-bayan iç giyim ürünleri, spor giyim, pijama ve eşorfmanlar yer alıyor.

Ödül markasını uzun yıllara dayanan ticari tecrübemizi kullanarak, bölge bayilikleri ve toptancılar kanalıyla Türk tüketicisine sunacağız. Etkin dağıtım ve pazarlama ağımızla perakende mağazalarında Ödül’ü tüketiciyle buluşturacağız.

Ödül markası; Antalya Organize Sanayi bölgesinde kendimize ait olan 10.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren RAL Tekstil fabrikamızda üretilmektedir. Üretim faaliyetlerimizi gerçekleştiriken kaliteli iplik, kumaş ve ambalaj kullanıyoruz. Alanında uzman olan kalifiye elemanlarımız Ödül markasının üretiminde çalışıyor. Üretimimiz, TSE ve diğer standartlara uygun olark yapılıyor.

Ödül ile, Türkiye genelinde en uç noktalarına bölge bayii ve toptancılarımız kanalıyla ulaşmayı ve perakende nokta raflarına yaygın bir şekilde girmeyi hedefliyoruz.

Kaliteli ve ekonomik ürün yelpazemizle sistemimizi bozmadan müşterilerimize daha iyi hizmet sunarak, müşterilerimizi sık sık ziyaret ederek, onların memnuniyet ve şikayetlerini dinleyerek daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizle ürün tanıtımı yaptığımız ekspozisyonlar vasıtasıyla daha sık bir araya gelmeyi, çeşitlerimizi ve kalitemizi artırarak, daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

ATILGAN topluluğu içerisinde gördüğümüz müşterilerimize daha çok hizmet sunmayı ve yeniliklerimizi sürekli duyurmayı hedefliyoruz.

Atılgan Tekstil

ATILGAN TEXTILE ORME LTD.  - TurkishFashion.net ATILGAN TEXTILE ORME LTD.  - TurkishFashion.net ATILGAN TEXTILE ORME LTD.  - TurkishFashion.net ATILGAN TEXTILE ORME LTD.  - TurkishFashion.net ATILGAN TEXTILE ORME LTD.  - TurkishFashion.net ATILGAN TEXTILE ORME LTD.  - TurkishFashion.net 

TrikoAntalya - TurkishFashion.net
Atılgan Tekstil Moda Koleksiyonları
 Atılgan Tekstil Koleksiyon Triko 2014
Atılgan Tekstil Koleksiyon  2014Atılgan Tekstil Atılgan Tekstil Koleksiyon  2014Atılgan Tekstil Atılgan Tekstil Koleksiyon  2014Atılgan Tekstil Atılgan Tekstil Koleksiyon  2014Atılgan Tekstil


ATILGAN TEXTILE ORME LTD.
1 Moda Koleksiyonları ATILGAN TEXTILE ORME LTD.

ATILGAN TEXTILE ORME LTD. Moda Koleksiyonları
 Koleksiyon  2014ATILGAN TEXTILE ORME LTD.
Koleksiyon 2014
Copyright Turkish Fashion.net 2008-2024. Her hakkı saklıdır

Dil seç: English  Türkçe  Deutsch  Русский  Français  Español  Български  Polski  Svenska  Nederlands  Suomi  Dansk  Українська  Česky  Magyar  Hrvatski  Српски   Iletişim